Τo δημιουργικό γραφείο ZOEZOE με έδρα την Αθήνα δημιουργήθηκε από την Ζωή Παναγιωτοπούλου, αρχιτεκτόνα του ΕΜΠ και graphic designer και από τον Αχιλλέα Τζαμτζή, web designer και web developer. Ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη ιστοσελίδων, στο σχεδιασμό λογότυπου, εταιρικής ταυτότητας, συσκευασίας και εντύπου. Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους συνεργάτες που μελετούν και προτείνουν ολοκληρωμένες και μοναδικές λύσεις. Η δημιουργικότητα και οι ιδέες επιστρατεύονται με γνώμονα την ιδιαιτερότητα & τις ανάγκες κάθε πελάτη. Στόχος μας η εικόνα να γίνεται άµεσα αντιληπτή, να επικοινωνεί µε σαφήνεια το επιθυµητό µήνυµα και να καταγράφεται στη µνήµη. Η γνώση και η πολύχρονη εμπειρία μας σε όλο το φάσµα της έντυπης και ψηφιακής επικοινωνίας εγγυώνται υψηλή ποιότητα και άρτιο αποτέλεσµα σε οποιαδήποτε εφαρµογή.

Τo δημιουργικό γραφείο ZOEZOE με έδρα την Αθήνα δημιουργήθηκε από την Ζωή Παναγιωτοπούλου, αρχιτεκτόνα του ΕΜΠ και graphic designer και από τον Αχιλλέα Τζαμτζή, web designer και web developer.
Δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της έντυπης και της ψηφιακής επικοινωνίας. Ειδικεύεται στην εταιρική ταυτότητα και στο branding, στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και στο σχεδιασμό εντύπου και συσκευασίας.
Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους συνεργάτες που μελετούν και προτείνουν ολοκληρωμένες και μοναδικές λύσεις. Η δημιουργικότητα και οι ιδέες επιστρατεύονται με γνώμονα την ιδιαιτερότητα & τις ανάγκες κάθε πελάτη. Στόχος μας η εικόνα να γίνεται άµεσα αντιληπτή, να επικοινωνεί µε σαφήνεια το επιθυµητό µήνυµα και να καταγράφεται στη µνήµη.
Η γνώση και η πολύχρονη εμπειρία μας σε όλο το φάσµα της έντυπης και ψηφιακής επικοινωνίας εγγυώνται υψηλή ποιότητα και άρτιο αποτέλεσµα σε οποιαδήποτε εφαρµογή.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Συζήτηση

Μέσα από λεπτομερή συζήτηση μαζί σας δημιουργούμε μια περιεκτική περίληψη που περιγράφει αυτό που χρειάζεστε.

Σχεδιασμός

Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας κατά τη διάρκεια του έργου για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.

Εξέλιξη

Μέσα από πολλά στάδια αναθεώρησης, επανεξέτασης και τροποποιήσεων καταφέρνουμε να κάνουμε κάτι που θα κάνει κι εσάς κι εμάς περήφανους.

Παραγωγή

Στο τελευταίο στάδιο παραδίδουμε το τελικό προϊόν ή μπορούμε να επιβλέψουμε την παραγωγή του, αν μας το ζητήσετε.